Žemyn galva

Viskas vėl atsitaisė. Taip, kaip turi būti: daug veiklos - mėgstamos ir galbūt nelabai, daug ėjimų "ant durniaus" - kartais net visai sėkmingų, dar daugiau įspūdžių - labai greit užmirštamų arba ne ir vis mažiau miego. Taip, tai mano kasdienybė. Tokia, kurią aš myliu arba įvardinu kaip "žemyn galva": visiškai beprotišką, kai kuriems protu nesuvokiamą, tačiau man pačią mieliausią širdžiai.

Kas pasikeitė? Į nuobodžią rutiną įsiterpė keletas veiklų. Manęs jau laukia gerasis "Bebro" konkursas ir merginų matematikos olimpiada, galbūt (pabrėžiu: GALBŪT) teks pabūvoti Kaune, NMA organizuojamoje matematikos olimpiadoje (beviltiška kažko pasiekti ten, kur renkasi matematikai iš matematikų, bet pabandžius nieko neprarasiu, o blogiausiu atveju gausiu mokytojos retorinių klausimų: "Rugile, kas tau dabar čia buvo?"). Dar ant kulnų mina viena lietuvių kalbos konferencija ir eilėje stovi kita, kurioje jau teko būti (tąkart klasiokas ten kanapių prisivalgė, rimtai čia).

Taip... Gera žinoti, kad veikti bus ką. Lai ir nesėkmingai, lai ir visiškai apgailėtinai, bet bent būsiu pabandžiusi. Jau minėjau, kad mano loginis mąstymas, gelbėdavęs per įvairias olimpiadas, kažkur išplaukė, tai nieko gero nesitikiu. Ech.

Nepaisant visų olimpiadų, atradau naujų veiklų: pradėjau žiūrėti filmus (šiandien peržiūrėjau "Dievų mišką", geras filmas, tikrai patiko), žadu vis prisėsti prie pianino ir pasimokyti naujų kūrinių (ne, ne klasikos, o šiaip šiuolaikinių, kurie malonūs mano sielai). Dar reikės pasibandyti NMA užduočių (gautų nelegaliai, bet...) ir atrasti laiko poilsiui. Ir skaitymui. Ir akordeonui. Ir juokui, kurio nė už ką netrinčiau iš savo gyvenimo. Juokas ilgina gyvenimą, kuo ilgiau gyvensiu, tuo daugiau nuveiksiu, kuo daugiau nuveiksiu, tuo daugiau šypsoiuos, o besišypsant lengviau juoktis!

O kaip sukasi tavo gyvenimas?

2 komentarai:

  1. Patiko!
    Sėkmės olimpiadoje!
    Irrrr... seku!
    Būtu malonu, kad atsektum - http://skaitauknygas.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...