Kaip aš tapau laikų auka

O taip buvo, o nutiko, kad moksliukė fyfa liko.
Ne, ne, juokauju. Tikiuos, kad peroksidinius plaukus kedenančią ir ne visada didelį užpakalį kraipančia fyfa netapau. Bet porai dienų transformavausi į kitą būseną - laikų auką. Siaubas, tiesa?

Šaudžiau nykščius, pakeltus aukštyn per visus kelius - priekinius ir užpakalinius, tiesius ir kreivus. Rašiau visiems, kam tik įmanoma per veidaknygę - pradedant draugais, baigiant prie Viduržemio jūros gyvenančiais turkais. Dalinausi viena ir ta pačia nuotrauka, vėl rašiau kažkam iš draugų sąrašo, net jei to žmogaus nepažįstu... ir visas šitas didelis mėšlas tik dėl laikų. O laikai tam, kad viena pirmokų (dar žinomų kaip plencų) klasė galėtų savimi didžiuotis ir laimėtų konkursą.

Kokia nauda iš to siaubingai perdėto ,,patinka" ieškojimo? Pirmiausia, didėja šansai mums laimėti. Visda smagu kitus nurunkti, ypač jei sunkiai dirbai (chhaaa, išaidrėbus lovoj ir miklinant ir taip miklius pirštus). Antra, suvokiau, kaip veikia Šalčiūtės protas. Maždaug: ,,Like like like, kiek dabar like? Oj, 241, mažoka... Kur dar like?". Nieko gero. Kai praeis šis konkursas, labai tikiuosi, kad galėsiu ilgai nežiūrėti į tuos nykščius. Ilgai - bent jau parai.

Bet dabar vis tiek noriu paprašyti tiesiog atlikti dvidešimties sekundžių darbą - pakelti nykštį aukštyn šiai nuotraukai. Garantuoju, kad palaikinęs šią ne itin kokybišką nuotrauką gaus dvidešimt šešiur virtualius apkabinimus. Ir galbūt dvidešimt septintą nuo auklėtojos.
Ačiū visiems nepatingėjusiems iškelti tą mažą nykščiuką aukštyn!

4 komentarai:

  1. tikslas pateisina priemones!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Blyn, aš ne viena tokia! :D Man dabar turbūt toks laikotarpis kai galvoju apie nuotraukų surinktus laik'us... :D Ir tai erzina, ir veikia... neitin naudingai. O like'as uždėtas ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aj, apie savo kelias foto instagrame nesuku galvos. Kelios širdutės yra ir gana. O čia... čia buvo rimtas reikalas!
      Ir ačiū labai! Laimėjome 4 like pranašumu... Kiekvienas nykštys buvo laaabai svarbus :)

      Panaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...