Dar labiau įsiutusi

Užvakar vakare sesė atėjo pas mane kambarin ir pradėjo verkti. "Mokykloj kažkokie bernai rodė į mane ir sakė, kad aš ta, kur nuotraukoj kaip burbuliuks atrodau. Bet ką man daryt, kad aš išeinu taip ant nuotraukų?". Šitie žodžiai man įstrigo ilgam. Mano sesuo net springdama verkia dėl kažkokios kalės, priklausomos nuo snapčiato? Šito pakelti negalėjau.

Paguodžiau, ji nurimo. Tikėjausi, kad pamirš. Bet kur tau. Vakar ji vėl baisiausiai liūdna kalbėjo su manim apie tas nuotraukas ir burbuliuką. Vargšelė, ji net nežino apie tą jos atvaizdo paviešinimą...

Bet tada supratau, kad šito taip nepaliksiu. Pasakiau sau ir aplinkiniams, kad po matematikos duosiu pliūchą tai kekšei.

Niekas manim netikėjo, bet aš kaip tariau, taip padariau.

"Žinai ką, per kažkokią padlą mano sesuo daugiau neverks. *pliūcha*. O čia tam, kad prisimintum. Žinok sesei skauda šimtą kartų daugiau, nei tau dabar. Man vienodai, kad tu nežinojai, jog ji mano sesė. Taip viešai tyčiotis iš bet kokio, juolab antroko, negalima. Tu tik taip savo žemą lygį parodei". Pasakiau taip ar kažkaip panašiai.

Ne viena aš ją koliojau. Kitos klasiokės irgi sakė "Gerai? Kas tau čia gerai? Nieko gero čia nematau!", "Tau gal penki metai, kad taip elgies?" ir taip toliau.

Kas svarbiausia, mokyklos primadoną viešai pažeminom. Tiesiai prie socialinės durų, aplink būnant mažiausiai penkiolikai žmonių.

Sako, smurtauti negalima. Bet jai to reikėjo. Ir nė trupučio nesigsiliu, kad taip padariau.

Nė trupučio.

8 komentarai:

  1. Perskaičiau tavo įrašą. Man pasirodė, kad nusiritai iki tos pačios merginos vietos. Negi šiais laikais negalima visko išspręsti kitokiais būdais? Tikrai neteisinu nuotraukos paskleidėjos, bet gal buvo galima gražiai pasikalbėti ir paaiškinti kodėl nederėtų taip elgtis (iš įrašo suprantu, kad toji, kuri tyčiojosi, buvo jaunesnė negu tu). Galbūt į šitą įrašą būčiau reagavusi kitaip, bet juo pasidalindama fb'e parašei: "Žinot, negaliu nepasidalinti savo didžiausiu šių metų žygdarbiu". Kažkaip atrodo, kad labiau didžiuojiesi "primadonos" pažeminimu, o ne sesės apgynimu.
    Bet kokiu atveju, noriu pagirti ir pasakyti, kad esi tikra šaunuolė, jog padėjai sesei spręsti problemas. (Tik įdomu ar ji to norėjo)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visų pirma - taip, ji jaunesnė už mane. Metais.
      Antra, žinau, kad pati nusiritau. Bet ne iki jos lygio. Galbūt taip, galėjau ir kitaip jai įaiškinti. Prieš tai kalbėjau su ja, bet jai nei šilta, nei šalta buvo.
      Na, o veidaknygėje rašydama, tą "žygdarbį" turėjau omeny sesers apgynimą, nors neslėpsiu - didžiuojuosi savim, kad išdrįsau. Tačiau be priežasties to nebūčiau dariusi, kad ir kokia ji būtų!

      Nežinau, sesė to norėjo ar ne, bet kai ji visa besikratydama nuo verksmo ateina, aš jau tverti nebegaliu.

      Panaikinti
  2. Mldc! Daugiau pridurti neturiu nieko! :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Teisingai padarei! Už artimuosius reikia kovoti, šaunuolė! Jei nesunku aplankyk ir mano blogą :) http://auksinispersikas.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nežinau, teisingai ar ne, bet nesigailou. Tikrai.

      Panaikinti
  4. Sakoma, nusikaltimai, kurie turi kilnų tikslą - ne tokie jau ir nusikaltimai. Tu kaip Prometėjas, maištautoja, kuri pasielgė negerai, bet iš dalies gerai. Šaunuolė, manau taip ir reikia su gyvenimą kartinančiais asmenimis tvarkytis. :-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hm, galbūt taip ir yra. O gal ir ne :)
      Bet kas buvo, tas buvo, viskas praeity, nebeverskim lepų atgal ;D

      Panaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...