Gyvenimo lopinėlis + gimtadienis

Per technologijų pamokas teko klijuoti krepinio popieriaus gabalėlius ant širdžių, padarytų iš šieno. Nuobodus darbas, prisipažinsiu. Bent jau laiko apmąstymams buvo...

Visas dvi pamokas buvau aukščiau nei mano kūnas. Manoji siela sukosi ten, tarp snaigių, kai tuo tarpu manosios rankos mirkė skiautę į lipalą. Akys matė šokančius ir dainuojančius bendraklasius, ausys girdėjo skambančią muziką, tačiau protas tai suvokė kaip aidą. Viskas atrodė taip laikina, taip... Taip netikra. O seniau mokėjau būti čia ir dabar, o ne ten, aukštai.

Kai draugai dainavo "Use use use use use use your imagination" arba plyšavo "Tu bučiavai, sakei mane kad myli", mano galvoje teskambėjo dvi eilutės iš Sauliaus Mykolaičio dainos: "Stygos danguj, stygos danguj, mūza delne".

Ir visa tai tebuvo tik manojo gyvenimo lopinėlis, visai kaip ta skiautė širdies - tik viena iš tūkstančio kitų.

O dabar klijuoju dar vieną savo gyvenimo lopinėlį. Dabar jau aš plyšauju: "Use your imagination", valgau šokoladą ir taip švenčiu absoliučiai sėkmingą pusmečio pabaigą. Pagaliau kuriam laikui bus ramiau - vieną iš tikslų aš vėl pasiekiau. Didžiuojuos savim. Ta proga vėl siurbčioju braškinį "Miau".

Beje, ką tik supratau, kad jau metai, kaip su pasauliu dalinuosi savo apmąstymais. Daug kas pasikeitė nuo pirmojo įrašo, oj, daug kas..


4 komentarai:

  1. Palai. Tai šiandien tavo tinklaraščio gimtadienis? Cool ,sveikinu sveikinu sveikinu. :-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, ne visai tinklaraščio. To, nuo kurio pradėjau jau net nebėra...
      Čia tiesiog suėjo metai, kaip rašau internetinį dienoraštį :)

      Panaikinti
  2. Sveikinu pasiekus tikslų ir labai smagu skaityti Tavo kūrybos lopinėlius, kurie visados pradžiugina :)

    AtsakytiPanaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...