Įsiutus arba nelabai cenzūruotas įrašas

Žinot tą jausmą, kai nori kai kam sukišt papus atgal į maikę, veidą padailint gražiu fanaru, o galbūt net savaitei priversti šlubuoti?

Aha, aš vakar grynai taip jaučiausi. Nes kartais kalės vaidmuo neapsiriboja išverstais guziukais, papūstom lūpytėm ir skersu žvilgsniu...

Ta kalė atsiprašant, sugebėjo nufotografuoti mano seserį, parašyti "burbuliuks" ir viešai įkelti į snapchat'ą.

Persiutau. Rimtai. Gerai, ta snargla tikrai užknisa. Ji tikrai kiek apvali ir tikrai kiek juokinga. Bet ar tai dingstis iš jos viešai tyčiotis?

Būčiau tai kekšei, dar neseniai mamos papą žindžiusiai, tvojus iš knygos gerai į snukį jau tą pačią sekundę (ech... Būtų pravertusios tos kautynės su seserim namie). Bet susilaikiau. Gi valgykla, daug žmonių, pusė mokytojų, kaip atrodys...

Apsiribojau aprėkimu su užkimusiu balsu:
"Girdi, a supranti ką dirbi? Gal jau prisilaikyk biški? Nesielk taip blediškai? Žinok, dar kartą sužinosiu apie tokį pasityčiojimą iš bet ko, gausi nuo manęs į galvą. Ir aš nejuokauju, kad tai būtų paskutinis kartas, nes tikrai geruoju nesibaigs. Ką atsiprašau? Ką atsiprašau? Atsiprašau jau nieko nepakeis, žiūrėk, kad taip blediškai nebesielgtum, nes tikrai gera nebebus". - tokią ar panašią kalbelę jai išdėsčiau. Velniop, ne tą norėjau pasakyti, arba nedasakiau, nes ta šliundra kaip užsikirtusi plokštelė kartojo: "Atsiprašau... Nu atsiprašau nu...Mhm... Atsiprašau..."

Velniop ją. Džiaugiuosi, kad ta nuotaruka nedasiekė sesers - visas menkas noras eiti mokyklon būtų užmuštas. Dieve, man jau gaila darosi. Ne, ne sesės, o tos kekšės. Taip žema būnant septintokei fotografuoti antrokę ir iš jos tyčiotis. Tegu pabando dar pasijuokti iš kažko, šliundra ta.

Nervai nebelaiko. Tegu tyčiojasi iš manęs, tą dar iškęsčiau. Bet kai kažkas juokiasi iš artimųjų, tampu tarsi superherojus su ypatingom galiom. Manyje nebelieka nei cenzūros, nei gėdos, nei kokio kito jausmo, trugdančio kažkam į vietą papus sukišt. Na, dažniausiai nelieka.

Ta proga ryt sesę nusivesiu į kebabinę. Nors vakarui velniop visus standartus, visus rūpesčius ir kitą peklą.

Užtenka.

Jau ir man nusibodo.


4 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. Nežinau kurioj vietoj, bet... ačiū :D
      Šiandien nusivedžiau sesę į kebabinę, kaip ir žadėjau. Pats geriausias jausmas matyti ją laimingą, kai ji doroja didelę porciją bulvyčių. Geras jausmas, kai spjauni į akis visiems standartams.

      Panaikinti
  2. Pritariu Elijai :)
    Bet jei aš būčiau Tavo vietoje, tiikrai pasielgčiau, kaip Tu norėjai. Tikrai. Net gal žiauriau. Tegul žino ta k*** savo vietą. Nes jei jau būdama 7-okė taip elgėsi, nenoriu net pagalvoti, kas bus iš jos ateity.
    Bet Tu šaunuolė. Šaunuolė, kad pastovėjai už seserį ir kad parodei tai šiukšlei jos vietą ;)

    AtsakytiPanaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...