Visada jei

Kiekvienas žmogus gali būti dvejopas. Vienas variantas - viskuo besiskundžiantis, amžinai nepatenkintas ir pelkėje gyvenantis žmogėdra, o kitas - kartais suklumpantis, bet visada atsitiesiantis ir savo laimę matantis paukštis. Kiekvienas pats pasirenkame, kuo norime būti ir nereikia dejuoti, kad gyvenimas blogas. Na taip, bus blogas, jei tu tokį jį matysi, bet kartais galima viską nuspalvinti arba tiesiog matyti visatą tokią, kokia ji yra - absoliučiai margą, tačiau tuom ir nuostabią.

Kiekvienas privalome surasti tai, kas nuspalvintų mūsų žemę. Netinka tokie pasiteisinimai, kaip:
1) Nerandu.
2) Nieko nemoku.
3) Tingiu.
Visada galima rasti, jei gerai ieškai. Visada galima išmokti, jei nemoki. Visada galima pasiryžti, jei tingi. Jei turi kažkokių ,,jei" ar ,,bet", visada bus ,,visada" ir ,,įmanoma". Nes visada gali būti geriau, jei tik pasistenksim.

Aš vėl moku net esant didžiausiam nuovargiui man ant pečių vakare šypsotis ir sakyti: ,,Šiandien praėjo nuostabi diena!". Vėl gebu skaičiuoti, kiek gero šiandien nutiko pamiršdama blogą. Viskas įmanoma. Visada.

O man tereikėjo atrasti pamestą atsakymą į klausimą ,,Kas yra manosios gyvenimo splavos?". Aš radau, laikas ir tau.

2 komentarai:

  1. Taip motyvuotai, ir nuostabiai... Tu tai sugebi :) Sakoma : "Norint kažką pasiekti, reikia veikti dabar pat"! :)

    AtsakytiPanaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...