Nužudykit mane

Nors kažkodėl buvo nuojauta, kad būtent šiandien sesuo su mama grįš, bet lygiai taip pat vyliausi, kad rytoj. Bet kaip sakoma - viltis durniu motina, ir aš džiaugiuosi zirzalų kompanija.

Kaip visada - grįžus joms laukia ilgas ir nuobodus madų šou žiūrėjimas "Ko man mama nupirko, o tau ne". Madas kiekvienąkart demonstruoja mano mylimoji sesytė. Šįkart tarp madų buvo 3 poros batų (tai tik įrodo, kad sesuo, nors būdama antrokė negali be batų gyventi, kas yra visiška priešingybė man - aš turiu po vieną kiekvienam sezonui ir pakanka), striukė su daug rožinės spalvos detalių ir... triko. Mintyse lūžau, kai pamačiau, tačiau nedrįsau juoktis. Atrodė kaip laidotuvėm paruoštas balionas. Ir kokio velnio jai reikėjo užsimanyt būtent šokius lankyti...

Paskui sesė bandė man įsiteikti ir, kad nesijausčiau "pernelyg nuskriausta" įteikė man iš savo pingų nupirktų guminukų ir telefono dėkliuką, kurio nifiga man nereikėjo. Bet nesvarbu, bent prisiminė mano egzistavimą.

Dabar po truputį kramsnoju tuos kokakolinius guminukus (visi kokakoliniai, tik skirtingų pavidalų. Tenka pripažinti, kad kiekvienas gamintojas kokakolos skonį įsivaizduoja vis kitaip). Bekramsnodama kuriu planus, kaip likusių vasaros dienų nepraleisti gadinant nervus su tuo monstru, kuris jau pirmą grįžimo vakarą verčia jaustis... "palik mane vieną, po velniais". Gal kas turi pasiūlymų?

4 komentarai:

  1. Puikiai pažįstama situacija...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ech... seserys ir broliai kartais tikrai knisa, ar ne?

      Panaikinti
  2. Hehe, gerai, kad mano sesės vyresnės daug daug metų :D

    http://laukinegele.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jaunėlėms visada pasiseka... ar tik man taip atrodo? :D

    AtsakytiPanaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...