Šioks toks nusivylimas ir dar daugiu nesamonių

Tik vakar spėjau pasigirt, kad pagaliau namuose kuriam laikui tylu - jau spėjau ir nusivilti.

Nusivyliau savim ir šiaip šiom dienom. Tikėjausi, kad bus kažkas awesome (ar kaip šiuolaikinis jaunims ten sako), bet viskas ritasi pernelyg įprastai. Turiu omeny, rimtai įprastai. (Ta prasme atsikeli, padrybsai kokioj pakampėj, būni ištempta močiutės į daržą bulvių kast, kurios, antai, nepalauks savaitės iki mamos grįžimo ir vėl drybsai). Jau antra diena, o vis dar neįvykdėm su Kamilija plano pažiūrėt "Spjaunu ant tavo kapo". (Taip, tą galim daryt tik kai nėra šalia ir taip traumuotos pirmokės. Ir taip, Aistut su RED pledu, tai tas pats tavo taip girtas porno/siaubo filmas). Nusivyliau savim, nes Kamilija kvietė pas save, o aš, grįžus iš daržo... Sutingau. O dar ta močiutės frazė "ar beeisi kur? Jau vakaras, išbūk namie nors dieną". Na taip, šiandiena nebuvo per tobuliausia. Vakar irgi, tik skirtumas kad trumpam buvau iš namų išslydus, ir kaip reikiant pabaliovojau. Ta prasme... Savo minkštoje lovoje, su kolos bambaliu, 4 "3bit" batonėliais (šokoladukas forever and ever) ir porą pakelių siemkų, kurias gliaudau tik dėl laiko stūmimo.

Meldžiuos, kad rytojus būtų daug geresnis ir kad močiutei pakaktų 3 vagų bulvių kasimo. (Taip, ji sakė, kad ryt kokias 3 vagas tereiks nukast...) Ir meldžiuos, kad Kamilijos brolis su merga išslystų iš namų, ir galėtumėm ramiai (... -.- ...) žiūrėt filmą. Nesupyksiu, jei kas nors irgi pasimelstų už mano rytojų. Amen.

P.S. myliu savo močiutę, nes tik su ja galiu žiūrėt "Mano baisiausia gyvenimo savaitė" (laiko stūmimas) ir kartu žvengt iš diedo, kuriam ale pasistojo.

P.P.S. Viskas, einu kartis. Nuspredžiau pasifotkint (taip brangūs ir nelabai skaitytojai, didžioji rugiagėlė įsijungė kamerą ir pradėjo sefintis ir ne, aš nejuokauju), ir iš 57 nuotraukų liko apskritas nulis. Žinau, kad aš savikritiška, bet tos foto... Buvo per žiaurios net man, mėgstančiai savo nuotrauką, kur esu panaši bent į nepasigėrusį alkoholiką. Beje - buvo viena nuotrauka, kuri man patiko. Nuotraukoje matėsi ryškiai geltoni tapetai su orandžinėm gėlėm, ir nieko daugiau.

3 komentarai:

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...