Vaikinų kietumo simptomai arba kaip atrodo išvertabybiai

Internetas pilnas tekstų, keikiančių "tobulas" išverstapapes merginas. Bet niekur neteko matyti tekstų, keikiančių... Išverstabybius vaikinus. Nejaučiu bandos jausmo, tad šįkart išliesiu savo mintis ne apie blondinkas, o apie visus kietakus.

"Kietuolio" vaikino savybės, kurias visi pastebi (į sąvoką "visi" neįeina patys kietuoliai):

• Visada sėdi išsižergę, kitaip tariant, išverstabybio sėdėsena. Kodėl - paprasti žmonės nesugeba paaiškinti. Gal tokia jų kūno kalba sako "imkit mane ir skaitykit"?

• Švari kalba - mėmių kalba. Kietuoliai ne mėmės, tad į savo pasakojimus karts nuo karto (geriausia - kas trečiame žodyje) įtalpina po rusišką keiksmažodį ar šiaip kokį žargoną. "Nu karoče, pyzė tada man buvo. Karoč tas pydaras kai varė ant manęs, tai eik tu naxui". Girdėta, ar ne?

• Presas yra, o proto? Ne, tikriausiai. Nors darbe, kurį jie dirbs (pas kokį ūkininką traktoristu) proto tiek ir teprireiks, o raumenys bus naudingi.
Tiek to, šią savybę galima pateisinti.

• Kelnės - stiliaus esmė. Jos būtinai turi būti su kažkur žemai esančiu klynu, tubūt dėl to, kad savo pempelį galėtų patogiai pasidėti. Kito paaiškinimo neturiu.
Būna išimčių, kai vaikinui tinka tokios kelnės ir jis atrodo tiesiog stilingai, o ne jas dėvi primetinėdamas kažkokį vau. Bet tokių turbūt vienetai...

• Šukuosena - "Aš gaidys, tu kvailys". Sustatyta skiauterė vos ne didesnė už pačią galvą arba tiesiog žavingai suvelti plaukai. Gerai, jei tai daroma sąmoningai ir su saiku (pripažinkim, visiškos ližės irgi nėra gražu...), bet jei ribos peržiangiamos... Jiems lieka būti tiesiog gaidžiais.

• Eina išsižergęs mokyklos koridoriumi, muzika visu garsu. Ir darykit jūs jam ką norit. Prieisi ko paklauti, atsakys ne tau, o tavo krūtinei. Ir ką jūs jam padarysit.

Visi tie svegeriai pamiršta, kokios savybės iš tiesų yra vertinamos: mandagumas - pradedant "ačiū", baigiant žiūrėjimu į akis, o ne kur kitur. Nuoširdumas - šypsena ir paprastad pašnekesys visada būna daug mielesnis už žargonų kupiną pasakojimą. Galų gale paslaugumas - kažkam kažką padėti, užleisti vietą eilėje, panešti sunkesnį nešulį (pavyzdžiui, mano klasiokas (žr. į nuotr.) - nešė penkių klasiokių kuprines su maišais vos ne pusę kelio)... Visos tos savybės vis labiau grimzda į užmarštį. Bet pripažinkim, tikrų džentelmenų dar liko, tik reikia sugebėti juos labiau pastebėti!

12 komentarų:

  1. nu kaip kikenaus skaitydama, tai negaliu :DDD. šaunuole, lb patiko man, dar kar įsitikinau, kad mldc esi, rugiliau. myl

    AtsakytiPanaikinti
  2. Po šio įrašo tampu tinklaraščio sekėja. nu tiesiog labai gerai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Džiaugiuosi, kad patiko ir dėkoju, kad seki! ;)

      Panaikinti
  3. Nerealna,o klasioks tav tj tikrai nerelnas bachuriuks

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pavadinima pamačius pradėjau šypsotis ir dar iki dabar šypsaus:) Labai įdomus ir kietas įrašas:D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kodėl visiem kliūna žodis išverstabybis. Nu kodėl :D
      ir ačiū labai, beje. ;)

      Panaikinti
  5. "Jos būtinai turi būti su kažkur žemai esančiu klynu, turbūt dėl to, kad savo pempelį galėtų patogiai pasidėti. " - balsu žvengt pradėjau :DDDDDDDDD
    Faina Tu! Rimtai.
    Ir Tavo klasiokui - pagarba. :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai džiaugiuosi, kad patiko!
    Visi šie komentarai taip praskaidrina nekokį vakarą..!

    AtsakytiPanaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...