Eisiu miegot devintą

Ryte pabudau kaip niekad žvali. Kai viską susitvarkiau, iki įprastinio išėjimo laiko buvo likę dar dešimt minučių, tad atsisėdau pabaksnoti savo išmanųjį kledariuką. Sėdžiu, laukiu ramiausiai. Galų gale atėjo mama sakydama: "O tai į mokyklą nebevažiuosi?". Pasirodo, mano išmanusis tėra kledariukas, net nesugeba su funkcija "Naudoti tinklo nurodytą laiką" tinkamai valandų parodyti - atsilieka visomis dešimt minučių. Staigiai išlėkiau iš namų, mat autobusas jau stovėjo ir, rodos, manęs ir telaukė. Tačiau nuo namų durų nespėjus padėti antro žingsnio dribau. Ant užpakalio. Net nesijuokdama atsistojau ir nulėkiau toliau. Į autobusą spėjau.

Jei nesijuokiau persišliojusi, tai siaubingas juokas apėmė įlipus autobusan. Vos nepradėjau kvatotis kaip iš "Juoko testo", tačiau prisiminiau, kad sėdžiu viešoje vietoje. Gaila, kad tada nebuvo man vienodai. Būtų visiems buvę linksma. Po galais, vis vien savimi didžiuojuosi. Net jei ir neišpildžiau svajonės "Nors vieną žiemą nepaslysti", bent jau artėju link šio tikslo. Jei įprastai karve ant ledo būdavau jau gruodį, tai dabar ištempiau iki pat vasario. Verta man garsiai paploti, tikrai.

Vėl įvardinčiau dieną kaip gerą, jei ne mėšlas namuose. Greičiau viskas baigtųsi... Nes jau užkniso iki gyvo sielos kaulo.

Ir vat specialiai nueisiu miegoti 21:10. Ne todėl, kad neturiu ko veikti, bet todėl, nes man patinka daryti kitaip nei kiti daro. Vat šiaip sau. Iš principo.


2 komentarai:

  1. Labai gražus cover'iukas. P.S Man nerealiai patinka tavo įrašai, kurk jų daugiau. :)))
    _________
    Apsilankyk pas mane, jeigu tau patinka mergaitiški įrašai.
    http://ssad4you.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai!
      O dizainas Dovilės (iš caps-lock-is-better.blogspot.com ) kurtas :)

      Panaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...