Lekiant gyvenimo delnais

Kažkas mano gyvenimui gerokai spyrė sėdynėn, nes šis tiesiu taku ėmė lėkti beprotiškai greitai. Kartais atrodo, jog pati nebespėju paskui savo sielą, kuri pastarosiomis dienomis - labai užsidegusi (na, arba, kaip jau sakiau, paspirta). Dieną suspėju atlikti galybę darbų, naktį - nebe tiek daug miegu. Užsimaniau permainų ir su dideliu pasididžiavimu skelbiu, kad štai, jos vyksta.

Pradėjau nuo savo kambario pokyčių. Štai, jau turiu atsinaujinusią kažkodėl mėgstamiausią sieną. Gerai, gerai, dar vasara, bet tas tapetuotas plotelis akivaizdžiai primena rudenį. Galbūt todėl, kad jau pasiilgau šnarančių ir keistas istorijas pasakojančių lapų, plytinčių man po kojomis. Kitą vertus, iki rudens - vos dvi savaitės, tad rudeniniai lapai kambaryje nepamaišys. Ant vasariškų ir gėlėmis nusėtų tepetų kabo ir rankų darbo, kaip visada belekoks pamokų tvarkaraštis. Mėgstu tvarką kambaryje ir netvarką ant sienų - kažin, tai yda ar privalumas?

Po kambario pertvarkymo ėmiausi tinklaraščio. Dovilės (jos pristatinėti, manau, nereikia) rankomis ir vaizduote buvo sukurtas naujas mano tinklaraščio dizainas. Ačiū, Dovile! Virtualus ar ne, vis dėlto - tai pasikeitimas. Be visa to, atsinaujinau savo bloggerio profilį - iš Rugio išaugau į Rugilę, kuri visada kažką garsiau šaukia pasauliui.

Prie pokyčių galiu priskirti ir motyvaciją persitvarkyti visą kambarį, kad nereikėtų kelias minutes ieškoti menko daikto tarp galybės visokių menkniekių jūros. Dar reikia suspėti prikvėpuoti paskutinių vasarinių saulės spindulių, dar reikia to, ano... Oi, kad tik spėčiau paskui savo sielą, kūlversčiais lekiančią per kasdinybės delnus!

Ir vis dėlto, juk visada po nakties išaušta rytas. Manasis - jau čia ir tikiuosi, kad jis bus vasariškas - ilgas, saulėtas ir sklidinas sveiko lėkimo.

8 komentarai:

  1. Anonimiškas2015-08-17 20:56

    O man šis dizainas visai visai negražus. Norisi pastūmėti jį į dešinę ir šiaip kažkoks.. visai ne Doviliškas ir ji sugeba geriau.
    O šiaip įrašas jau pažymėtas kaip 'super' trūksta žodžio duper, hih.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą! Dizainas slidus reikalas - juk kiekvieno skonis skirtingas... Bet man dizainas labai patinka :)
      Dar kartą ačiū už nuomonę

      Panaikinti
  2. myliu tą šuniuką šone. o Tavo įrašas kaip visuomet super ir duok žaibą - aš irgi pradedu ilgėtis rudens.
    labai žaviai atrodo Tavo siena :33

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ei, ei, nelėk taip - truputį sustok, palauk, pasigrožėk akimirka!..:)

    Įrašas tikrai super, bet, va, dizainas.. Iš mano perspektyvos (per mano monitorių) žiūrint, visas jis prisiglaudęs prie kairiojo šono, o šuniuko nuotrauka dešinėje pasibaigia net nepasiekusi dešiniojo kampo krašto. Nelabai malonus vaizdas! Kažką reikėtų vis tik pakeisti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ech... bet kartais taip gera tiesiog skriete skristi!

      Na, dėl dizainio žiūrėsiu, kai atgausiu kompiuterį (rugsėjis čia pat, ,,ofisų" labai reiks...). Jei nepavyks - prašysiu pagalbos, nors manau, kad tokia ir buvo dizainerės mintis - tekstas kairėje, o šunelis - dešinėje.
      Ačiū už pastabą!

      Panaikinti
  4. Vos tik atvykus į Tavo jaukų tinklaraštį, nustebau, pradėjau apžiūrinėti, skaityti, o dar tas mielas šuniukas... :) Nuostabu! Pasikeitimai matosi, dizainas išskirtinis ir net širdžiai mielas... :) O, ruduo žavi savo gamta, kuri vis kiekvienas metais mane tiesiog keri!

    AtsakytiPanaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...