Prisiliesti. Prie muzikos

Prisiliesti. Arba sukelti nepaaiškinamą ausį rėžiančią aimaną, arba nuostabią melodiją. Įkvėpti. Iškvėpti. Pasidalinti ta nepakartojama akimirka su kitais, net jei labiau mėgsti dviejų vienatvę. Išdrįsti įsiklausyti. Į kiekvieną garsą, kurį jau po milisekundės išgausi. Įsižiūrėti. Į kiekvieną taškelį, puošiantį penklinę. Pajausti. Pamilti. Instrumentą ir gyvenimą su juo. Įsimylėti. Muziką. Pajausti melodijos rimtą, išvysti spalvas ir istoriją, kurią norėtum pasakyti. Prisiminti gražiausia. Išnaikinti pilką tylą. Tarsi išnykti nuo žemės paviršiaus ir pasinerti į spalvas savo galvoje. Spalvas, kurias nupiešei su muzika. Leisti širdžiai plakti kartu su taktu. Net jei tektų groti per greitai.

Pasikrovus tos neapsakomos optimistiškos energijos grįžti į gyvenimą. Šmaikščiame vėjyje pasislėpti nuo kaitrios saulės, kurią dangstys galvoje dar ilgai skambanti melodija. Ir lėkti per gyvenimą. Kartu su muzika. Vienintele, kuri nepaveda ir neišduoda.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...