Joniškis on fire

Vakar į miesto šventę ruošiausi, tiesą pasakius, beveik nenoriai. Neturėjau nei ūpo, nei jėgų. Galvojau, kad tai bus eilinis pasivaiksčiojimas po muges su viskuo nepatenkinta mama ir zyziančia seserim.

Bet susirašiau su klasioke, kuri, pasirodo, neturi su kuo eit į tą šventę. Prisikviečiau kartu. Nuotaika kiek pakilo - vis gi nebūsiu bendraujanti tik su savo mintim.

Nuvažiavus pirmiausia pravaikščiojom tas ale muges, gavom nemokamų balionų, pakvietė nusifotografuoti. Nufotografus pasakė, kad nuotraukas rasim facebook'e. Šūdazz, galvoju.
Vėliau nuėjom prie atrakcionių, tačiau nutarėm, kad 10 litų už 5 minutes mums per brangu. Na taip, mes ubagės. Grįžusios pasižiūrėjom ale koncertą (pala, o gal koncergas buvo prieš atrakcionų apžiūrinėjimą?), paskui valgėm hot dog'us, cukraus vatą jr kitokį marmalą.
Tada prisijungė klasiokas su sese, nebežinaj kur ėjom. Čj vėl į atrakcionus, kur su didele meno iniaciatyva prikalbinau klasiokę eit ant to batuto (to kur su virvėm pririša tave ir taip aukštai iššokinėji). Pirma įsigrūdo ta padla, nuėjo prie mažesniojo (vaikiško, kur ne taip aukštai). Pašokinėjo gal 5 minutes, atėjo prižiūrėtojai sako "ką čia ant to vaikiško, ji čia stovi tik", perkėlė ją ant normalaus. Vėl 5 minutes pašokinėjo, prižiūrėtojas dar minutę davė, tada pasakė, kad nenuleisiąs kol ji salto nepadarys. Dar kokią minutę ji bandė salto padaryt. Taigi, už 10 litų gal 12 minučių prašokinėjo. Nu i naxui galvoju, reik ir man tokių akių kaip jos, nes man davė pasišokinėt tiek, kiek peiklauso.
Beje, tą prižiūrėtoją klasiokė praminė nutrija, nes aceit besegdamas diržus jis graibė klasiokei už klyno. Kas tai per daiktas ta nutrija sužinojau tik namuose, įsijungus vikipedią...

Vėliau buvo daxuja laisvo laiko iki kažkokio kito renginio, tad nuėjom į barą (lol) pavalgyt. Neapsėjom be debiliško žvengimo nežinia iš ko ir kavinės daiktų eiovojimo (vakar atveju be servetėlių plėšymo, nes pipirų nebuvo). Padavrja ubagė kažkokia - už picas priskaičiavo ne 8 litus, o po 12. Apgaus man mus durnas.
Vėliau leidom laiką parke, daug žvengėm. (Žvengėm - platus apibūdinimas. Bet kad aš prisimininčiau, iš ko...)
Galų gale nusprendėm eit ant vaikiško batuto su palmėm ir čiožykla. Gi YOLO. Grįžom pas nutriją, tačiau prie batuto buvo merga. Jau norėjom paduot pinigus, bet padla sako "jūs per didelės". Wtf? Klasiokė vakar tai šokinėjo. Bet dar pastovėjom, pasižiūrėjom, kol atėjo klasiokas su pulku kitų bernų. Nesupratom - juos įleido. Bernus, sveriančius 60 kg įleido, o mums, nesveriančioms nė 55 uždraudė. Ėjom dar kar - vis vien neleido. Užkeikėm tą padlą.

Vėliau kažkokia mūsų miesto jaunimo grupė dainavo (labai įdomu, tiesiog nenusibodo). Likus beveik valandai iki kito koncerto, visi jau stovėjo arti scenos (ne suoluose sėdėjo), nes gi Jampolskis su Irūna pasirodys. Išsiaiškinau vieną - šiuolaikinės bobutės rimtai naglos. Prieina ir skako: "Vaikai, mes senesnės, irgi norim pamatyt", ir lenda į priekį. Iš stovėjimo prie scenos atsidūriau kažkur minios vidury. Tada įsigrūdo girtos bobos su diedu, kuris neveikai krūtai šoko, vis su ranka vos per galvą man neduodamas. Ėjau lauk, užkniso kvapas ir mosavimas man panosėj.

Dar pabuvus, mama ištempė namo, mat lyti pradėjo. Cukrinė mat ji. Bet... faina buvo. Žinau, diena skambėjo tikrai nuobodžiai. Bet visą laiką pražvengus... faina. Deje, prisimenu tik kad juokėmės iš nutrijos. Ko dar - nepamenu. Gal rimtai kažko vartojom, kaip kad draugės mama įtarė?

3 komentarai:

  1. Anonimiškas2014-06-30 12:27

    Nesuprantu, kam tau reikalingi tie keiksmažodžiai čia, nuo jų tavo įrašai nei kiek ne įdomesni... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonime man tai nuo keiksmažodžių kaip tik idomesni jos įrašai :D linksmiau skaityt gi :D Gal rimtai ko nors vartojot? :DD

      Panaikinti
    2. Šiaip mano kalboje keiksmų nedaug. Bet mintyse... oh. Tame ir problema, kad rašau tai, ką galvoju. Prašau nepykit už keiksmus labai... (beje - padla mum jau nebekeiksmažodis. O tiesiog būdvardis, apibūdinantis mus sunervinusį žmogų :D)

      O dėl vartojimo... Dešrainių garstyčios tikrai įtartinos buvo :z

      Panaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...