Netag'iškas tag'as

Kažkada, senai senai, gyveno 3 draugai...
Jiems kiekvieną dieną buvo liūdna...

Juokauju. Vis vien sTimoMedia ar kas ji ten toki yra linksmesnė.

Gal.

O jei rimtai - kažkokiame angliškame blog'e kažkada radau tokį tag'ą. Išsiverčiau, padailinau ir nusprendžiau čia jį parašyti.

1 blogas dalykas, įvykęs per pastarąsias 2 dienas.
Mūsų štabe, kurį įsirengėm pas Kamilę lietingoms dienoms leisti, išgirdom krebždant pelę. Sakiau - gal apsieisim be štabų.

2 geri dalykai, nutikę per pastarąsias 2 dienas.
1. - Darėm belekokį žolių karą. Pradėjome mėtimųsi iš mažų žolyčių, baigėm trankymu per kojas iš žolių, kurių skausmingas PLIAUKŠT prilygsta gumai. So fun.
2. - Prisižvengėm bažnyčioj. Ėjau dėl sutvirtinimo, ir kunigas vedė paskaitą. O kadangi mūsų kunigo žodynėlis skamba maždaug taip: "Jei nesijaučiat pasiruošę priimti sutvirtinimo, nu tai, soriukas, bet eikit lauk" "Tai pala pala... Tipo barbaraitės ir vėl nėra?" , būna linksma. Gan. Kol nereikia klausytis priekaištų, kaip mes maldų per mišias nekalbam.

3 tave sunervinę dalykai per pastarąsias 2 dienas
1. - Kaip visada - sesė. Kai po Šiaulius bėginėja kaip bapsė, nes žino, kad man tada gėda, arba spaudžia sūrį iš manęs... Mano nervai nesugadinti, tikrai ne.
2. - Ta pelė štabe. Pasakysiu strumpai: Nu i n*. Užp*sto tos žiurkės.
3. - Mano itin greitas internetas, kuris tai užplaukia, kad net filmus gali žiūrėt, tai nuplaukia, kad net tamo.lt nepakrauna. Nu i velniop. Įsijungiau prieš kelias dienas "Berniukas dryžuota pyžama", ir tik šiandien baigiau žiūrėt, nes suknistas omnitel internetas per daug ubagas.

4 gražūs dalykai, kuriuos matei pastarąsias 2 dienas.
1. - lietus. Mmm.
2. - filmas "Berniukas dryžuota pyžama". Supisti vokiečiai. So sad.
3. - Saulėlydis. Ech...
4. - nereali bliuskutė, kuri man buvo per trumpa. Fuck. Fuck. Fuck.

5 dalykai, kuriuos nusipirkai per pastarąsias 2 dienas.
1. - didelis pakis popkornų stovyklai.
2. - kroksai.
3. - saldainių, kurių neliko per daug greitai.
4. - vandens. (O taip, mano pirkiniai tikrai geri)
5. - tepalą nuo spuogų, kuris padeda (Pagaliau, su odos gydytojos nurodymu, suradau kažką veiksmingo).

Toks trumputis tag'as. Daug aplinkui girdžiu aimavonių "nuobodi ta vasara..." "Kas čia per vasara..." Net keista pasidaro: man vienai čia visakas normoj?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...