Mano fronte nieko naujo

Seniai čia besirodžiau. Net keista - anksčiau rašiau kone kasdien, o dabar visos keturios (ar penkios?) dienos praėjo.

Meluočiau, jei sakyčiau, kad mano fronte nieko naujo. Priešingai - įvyko šitiek daug, viskas tiesiog verčiausi kūlversčiais. Tačiau neturiu kaip to papasakoti. Per banalu, per nuobodu, per asmeniška. Arba viena, arba kita. Kartais - visi kartu sudėjus.

Kaip aš jaučiuosi? Keistai. Taip keistai, kaip dar niekad nesijaučiau. Pusė manęs yra kupina laimės, o pusė - tuštumos. Ne tik mano jasmai dalijasi, aš ir pati skylu. Tiesiog dūžtu.

Mano sienos mane slegia. Mano kambario tamsuma manęs neberamina. Dabar aš jaučiuosi kaip paukštis narvelyje, nors kaip niekad daug turiu laisvės. Kas darosi?

Dabar galėčiau valandų valandas sėdėti miesto alėjoje ir žiūrėti į praeivius. Galėčiau nieko neveikti, tik sėdėti su kavos puodeliu rankoje... ir stebėti - visus laimingus vaikų veidus, kai jų širdeles glosto pavasario vėjas, visas pavargusias senutes ir skubančius suaugėlius. Kartais aš noriu būti nematoma, kad galėčiau būti, bet tik sau. Kad niekas nežinotų, jog aš esu.

Žinot, kada aš jaučiuosi laiminga? Kai su kažkuo būnu. Su kažkuo, kas gali nieko apie mane nežinoti ir kalbėti visai nereikšmingus dalykus arba žinoti viską, tik apsimesti neprisimenantys. Tada būna taip gera, kai gali pabėgt nuo realybės ir bėdų, kai viskas išnyksta. Nusibodo viską matyti. Pavargau. Pavargau būti tarp kalbančių tik apie svarbius dalykus, pavargau būti viena.

Ko man reikia? Nežinau. Šįkart muzikos ir guminukų pakelio neužtenka.

Kad būtų pačiai lengviau, saldžiai sumeluosiu: mano fronte nieko naujo, o tavo?

4 komentarai:

  1. Taip seniai skaičiau Tavo nuostabias rašliavas... Bet vistiek, kad tai ir tebuvo paprasta, tačiau iškart atsispindėjo jog tai ta pati Rugilė :)
    O manajame gyvenime laikas eina, o aš stoviu ir dairaus, lyg nieko nė nebūtų... Ehhh...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Geriau jau šį tą praleisti, nei viską patirti, o paskui stebėtis, kad veikei veltui. "O galėjau daryti kitką", tada galvoji...

      Panaikinti
  2. Atrodo, paprastas įrašas, tačiau vis tiek aprašytas taip... na, supranti. Taip gerai. :D Super!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, ačiū... Tikrai atrodo nieko įdomaus nerašiau, bet džiaugiuosi, kad patiko!

      Panaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...