Mazgotė ir kreipimasis į Aistę

Visą vakarą ieškau apibūdinimo savo būsenai. Pavargusi? Nevisai. Išsekusi? Turbūt. Laiminga? Gal. Nusivylusi? Gal. Nerūpestinga? Taip. Perdėtai stresuojanti? Vėlgi - taip! Tai kokia aš? Manau, tiksliausias apibūdinimas - bomžpakis. Žinot tuos pakelius su sriubytėm, pagamintom iš neaiškios kilmės produktų? Tai va, matyt, esu pirmos rūšies bomžpakis. Sausas, trupintis, savotiškai reaikalingas ir savotiškai bereikšmis. Gyvesnis tik kažkuo užpylus ir dar pakenčiamai skanus. Tik nesupraskit klaidingai - mano gyvenimas nėra valgomas, verčiau tiesiog pakenčiamas. Nors gal ir paragavus niekas nenumirtų...

Gerai, nebemeluosiu. Bomžpakis - per švelniai pasakyta. Esu tikrų tikriausia mazgotė, išsunkta ir numesta į kampą.  Jėgų manyje nulis (na, gal pusantro procento sukrapštyčiau), o nuotaikos... Skystos. Bėga ir nubėga, jei jau atplaukė. Nu ir gerai. Negaudysiu, nes plaukti nemoku.

Dabar tiesiog nesvietiškai laukiu atostogų. Reikia man trijų parų miego, dviejų dienų išsilakstymo ir dar poros vakarų ramybės. Ar daug prašau? Taip, turbūt. Nes tų nelemtų laisvadienių reikia sulaukti, o iki tol... Numirsiu. Tiesiog, mirsiu ir tiek. Prikelkit mane šių metų kovo 27 dieną, apie šeštą vakaro. Liksiu skolinga.

Dar tik pirmadienis, o aš jau noriu nusišaut.

P.S. Gerbiamoji Aiste, negalvok, kad taip lengvai tave paliksiu. Jei sakiau, kad užmušiu, tai reiškia, kad pyksiu. Nors tas, rodos, paprastas pasiūlymas kūno kultūros mokytojui įkišti mane kartu į šaškes ir yra paprastas pasiūlymas, aš labai pykstu. Nu labai. Ne vien dėl to, jog absoliučiai nemoku šaškėm, bet dar dėl to, jog aš šiaip ant daug ko šiandien pykstu. Tai va. Šiaip nelabai pykstu, nes logiškai pamąsčiau ir supratau, kad nemoku žaist, tai neims manęs, tai tokia ta problema, bet nu vis tiek pykstu. Vat šiaip, nes netgi sinonimų ieškot tingiu.

7 komentarai:

  1. Anonimiškas2015-03-23 21:35

    Nepyk, kad pasakiau kuncės mokytojui apie tavee. Juk tu gali viską, mžl. :**

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nesislėpk už anonimo, mžl tu. Žinau, kad tai Tu, Aistute :D

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-03-24 21:34

      :** meile, ryt susimatysim jei ka, pasikalbesim.
      Galbut poryt susitiksim,m? :)

      Panaikinti
    3. Anonimiškas2015-03-24 21:35

      Nepamirsk ryt priminti apie tai ka dabar rasau (apie susitikima), nes mano atminciai dabar visai blogai. :D

      Panaikinti
    4. Man atrodo, teks uždraust anonimams komentuot. Cha cha, tau puikiai pavyko mane apmaut. Cha cha cha.

      Panaikinti
  2. :DDDDD Man tai juokinga iš tavęs :DDD Pyk nepykus, Rugiliuk :DDDD
    Čia tavo užslėptas talentas ir aš tai žinau :DDD

    P.S. Net nenumanau kad bando manim vaidint, bet tu iš parašymo turėtum suprast, kad ten ne aš :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nebepykstu. Tada ant visko pykau, dabar nebe :>
      O su tais talentais nebejuokauk.

      P.S. Jei iš pirmo komentaro galėjau įsivaizduot, kad ten tu (nors tas rašymas per daug įtartinas buvo), tai iš kitų... Varge tu mano.

      Panaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...