Balsų aukos ir popierinis namas už komentarą, kurį pats turėsi įsivaizduoti.

Tiesą pasakius, jaučiuosi kaip reklamos agentė. Jei tik galima taip jaustis. Klasei - konkursas po konkurso, ir visų varžytuvių tikslas - surinkti kuo daugiau balsų, like, arba kaip patys konkursų organizatoriai pavadina - ,,gerbėjų dėmesio". Vieną kartą drąsiai rašai visiems iš eilės. Antrą kartą jau atsargiai, nes vos prieš savaitę iš tų pačių žmonių prašei  like. Praėjus kiek laiko, vėl drąsiai prašai. Bet vėl - prašai.

Reklamuoji savo klasės nuotrauką, kurioje atrodai tragiškai. Stengiesi iš visų jėgų, kad tik paskui netektų gailėtis. Ir vis iš naujo. Ieškai naujų būdų, kaip paplatinti nuotrauką, nes tūkstančio balsų kartais negana.

Visiška beprasmybė. Bet iš to susideda gyvenimas - iš mažų laimėjimų ar pralaimėjų.

Laimėti, aišku, smagiau, tad vėl prašau jūsų - paspauskite ant šios nuorodos:
http://woobox.com/mvzkc7/vote/for/11138160, tada švelniai spustelėk ,,Balsas". Dėl grožio ir "like" gali nuspausti.

Mūsų pirmokų, paženklintų ,,b" raide klasė būtų labai dėkinga. Esame visada pasirengę ką reikia pastatyti, sulipdyti ar suremontuoti - tik prašykit!

P.S. Greitai ne tik aš tapsiu reklamos agentė, o ir mano tinklaraštis transformuosis į visus nervuojantį reklamų puslapį. Tikiuos, labai nepyksit.

P.P.S. Jei turit patarimų, kur prakišt nuorodą, kad daug balsų sulauktų - rašykit. Klasė jau visą namą pastatytų. Kad ir popierinį. Kad ir popierinį, kurį pats turėtum įsivaizduoti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...