Pasigirsiu

Dabar eisiu ir visiems girsiuos, kad pagaliau peržiūrėjau vieną serialo sezoną. Net cielos dvidešimt dvi serijos. Kaip man, tai gyvenimo įvykis, o dar turint omenyje, kad tas serialas net nerimtas ir toks... ne rugiliškas. Pradėjau jį žiūrėti... Gegužės mėnesį, jo pradžioje. O gal balandžio pabaigoje? Nesvarbu. Dabar birželio pabaiga. Taigi grubiai imant, visi du mėnesiai. Per du mėnesius peržiūrėjau dvidešimt dvi serijas. Vau. Sakau jums, gyvenimo įvykis.

Pretty little liars absoliučiai... mergaitiškas. Tempiantis gumą, kiek girdėjau, šešis sezonus ir nieko naujo neparodantis. Gerai, gal aš ir išranki šioje srityje, bet šitas serialas - visiškas mėšlas. Bet žiūriu, vis tiek žiūriu (net vieną sezoną! Negaliu patikėti). Juk kartais visiem reikia tiesiog nieko negalvoti, nieko nedaryti, tiesiog sėdėti ir nuobodžiauti. Ką gi, šitas šlamštas buvo (ir yra) puiki išeitis situacijoje ,,Ką veikti, kai visiškai nenori nieko veikti". Kadangi toks nieko negalvojimas užplaukia itin retai, tai ir peržiūrėtų serijų skaičius ne kažin kiek tedidėja. Galiu didžiuotis savim.

O dabar pasigyriau ir einu toliau nieko neveikti. Kol visi degins šiąnakt laužus (per lietų), pins vainikus (per lietų) ir šoks įvairius liaudies šokius (per lietų), aš ramiausiai sau nieko neveiksiu (irgi per lietų, bet bent jau po stogu). Tobulos Joninės. Bent jau pagaliau gavau visą dieną nieko neveikimui...

8 komentarai:

  1. Anonimiškas2015-06-23 20:15

    Eii... "Nestumk" ant PLL... :D geras serialas, o tu jį dar drįsti "mėšlu" vadinti... Blem, šiek tiek susinervinau :D
    Bet čia Tavo tinklaraštis, tad pilnai sutinku, jog jame turi teisę atvirai sakyti savo nuomonę... Bet tiesiog susinervinau... :D tai tikrai geras serialas pailsėt nuo rūpesčių ir pravėdint galvą, tad "mėšlu" jo nepavadinčiau.
    Nuoširdžiai atsiprašau, tiesiog šiek tiek pratrūkau.. :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mėšlas todėl, kad jis tiesiog atlieka serialo funkciją - įtraukia, kažkiek sudomina ir tempia gumą. Nieko gilesnio neįžvelgsi, apart to, kad ,,Melas nėra gerai" ir tų minčių, kurias galima perskaityti prie įrašo esančiame paveikslėlyje. O aš mėgstu pasikapstyti giliau, ne tik akivaizdžiuose dalykuose :D
      Bet atsiprašau, kad sunervinau... :D

      Panaikinti
  2. Kodėl vadini 'Pretty Little Liars' mėšlu? Tai pats geriausias serialas evah! :D
    Na, bet tavo nuomonė tavo tinklaraštyje. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip jau minėjau, serialas gan paviršutiniškas, todėl ir mėšlas :D Jis tiesiog idealiai atlieka "gero" serialo funkciją ir nieko daugiau - nei kažko labai jau pamoko, nei priverčia susimąstyti :D

      Panaikinti
  3. Jei prasmingumo prasme, tai yech, - jis šlamštas. Nieko gilaus, vis guma gumelė, bet vis tiek žiūriu, nes kaip ir minėjai - nieko neveikiant visai nieko patampa. (Nors, prisipažinsiu, dažnai įdomu tokį tipo kūl serialiuką pažiūrėt. Jaučiuosi tokia tikra problemiškai gražutė kaip jos.)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visiškai sutinku su Tavo nuomone. Nieko neveikiant, norint nieko negalvoti, PLL tikrai neblogas :D o gilios prasmės... net neverta ieškoti.

      Panaikinti
  4. Anonimiškas2015-06-25 21:05

    Na serialą vadinti mėšlu ir jį žiūrėti kai aplinkui pilna visokių serialų ir tokių kurie ir tau įtiktų, tai visai nelogiška. Bandei žiūrėti AHS? Jei nepatiktų pirmas AHS sezonas visiškai nesvarbu galima pradėti žiūrėti bet kurį, eiliškumas visiškai nesvarbus, nes visi sezonai visiškai skirtingi ir nesusiję.
    o su tuo, kad nori nieko neveikti tai sueina serialas irgi nesąmonė, kaip jis gali sueiti jei jis mėšlas, juk realiai tau nepatinkančio produkto šiaip sau nevalgytum. Ir čia panašiai. Žiūrėk tau patinkančius serialus o ne švaistyk laiką prie „mėšlo“ ;)
    Nieko asmeniško, tik nuomonė.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kartais tikrai norisi nieko neveikti, tiesiog egzistuoti ir tiek. Galėčiau gulėti ir žiūrėti į vieną tašką sienoje - tą dariau tikrai daug laiko, kai norėdavau tiesiog nieko neveikti. Tas serialas - pakaitalas žiūrėjimo į sieną, tik ne toks greitai atsibostantis :D Jei norėčiau pamatyti kažką įdomaus, eičiau skaityti knygą ar žiūrėti filmą, kurių tokių kaip "privalau pamatyti" prisikaupė nemažai.
    PLL "mėšlas" yra tik dėl to, kad jis lengvas. Gilios prasmės ten ieškoti neverta.
    Taip pat nieko asmeniško, tik mano nuomonė :)

    AtsakytiPanaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...