Nusivyliau gyvenimu ir dantistais

Žinot tą jausmą, kai pas dantistę važiuoji su didžiausiu džiaugsmu?
Ne, tikriausiai.

O aš žinau.

Šiandien man turėjo nuimti viršutinę breketų dalį (!) ir (!!) nuėmė (!!!). Buvau tooookkia laiminga, kai juos nuiminėjo. Kai viską padarė, jau norėjau stotis nuo tos kėdės, bet dantistė tarstelėjo "pala dar biškiuką, pameni seniai seniai tokią košę dėjom, kad antspaudą gautumėm?". Jo, kur čia pamirši. Tada rugsėjo pirmosios proga gavau ūsus. Jau peršikau, žinokit. Padarė tą antspaudą (vos visų dantų neišrovė) ir mano mamai sako: "Nu mama, ateikit biški".
Ir išstraukė dantistė 2 įrenginius: plokštelę ir kažkokį plastmasės gabalą. Pradėjo vardint jų pliusus ir minusus, liepė išsirinkt, kurį nešiosiu. Pasirinkau plokštelę, su kuria švepluosiu ir spjaudysiuos visus tris mėnesius, jei daugiau nereikės. Nu ir nachui, nesikeikiant. Dar ir dabar nedašunta, kokio velnio man ta plokštelė, kai nešiojau ūsus (tokį daiktą, kai visi galvoja, jog tau darys sprando operaciją) ir breketus - visus du su puse metų praturėjau.
Taip džiaugiausi, taip džiaugiausi, kad bent visų viršutinių metalų atsikratysiu, o čia blet...

Sakau jums, gyvenime nebesidžiausiu važiavimu pas dantistus. Gyvenime. Nusivyliau visiškai.

P.S. Prieš man mirštant, priminkit, kad įvardinčiau kiek įrenginių ant dantų esu nešiojus. Deriam, bus visi kokie tik yra sukurti, išskyrus kokį vieną?

2 komentarai:

  1. Chi chi, prajuokinai :D Žinok, man labai patinka tavo komiškumas. Rašai lyg rimtai, bet skaitančiajam susidaro visai priešinga nuotaika.

    Neliūdėk, gi tik trejiems mėnesiams! Jau tiek iškentei, nedaug liko :))

    Ir... jei nebūtų plokštelės, breketų, "ūsų" ir dar bala žino ko, tai nebūtų ir šito įrašo. Įrašo, kuris man pakėlė nuotaiką visai dienai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip sušildei mano nuotaiką tokiu komentaru! Labai labai smagu man, kad tiko ir įtiko ;))

      Panaikinti

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...