2016. Vėl? Dar vienas? Deja, taip.

Turbūt daugeliui jau pabodo šventės, sveikinimai, pažadai ir kiti gražūs, bet per daug banalūs dalykai. Pavargau nuo jų ir aš. Tiesą pasakius, nusibodo matyti butelius, vėmalus ir iškreiptus veidus. Visur tik žmonės, sunkiai sumalantys sakinį. Kartais net žodį.

Pati naujus sutikau namie, su seserimi ir vaikystės drauge. Gal pusantros valandos tiesiog sėdėjom, kramsnojom viską, ką turėjom ir tiesiog kalbėjom. Apie mažas dienas. Gėdingiausius, įsimintiniausius ir linksmiausius prisiminimus (o mūsų judrioje, kaime gyvavusioje vaikystėje buvo daaaug, o daug visko). Pasakojom viską, ką gebėjom prisiminti. Juokėmės iš to, kad kažkada viena į kitą per tvorą žiūrėdavom skersai, o dabar šilčiausiai sėdim ir kalbam. Stebėjomės, kiek daug pasikeitė. Nors ne, pasikeitėm tik mes. Visa kita - liko.

Turbūt tai buvo vienas šilčiausių vakarų praėjusiais (Ech. Keista taip sakyti) metais. Tiek daug visko tilpo į kelias valandas. Rodos, visas gyvenimas. Ar bent jau šviesioji jo pusė (faktą, kad tuo metu, kai vyko vienas ar kitas įvykis, norėjom stačiai į žemę prasmegti, pamirštam).

Žiūrėdama į fejerverkus (kažin, gerai parašiau?) šiemet leidau sau apie nieką negalvoti, tiesiog paleidau senas mintis į padangę kartu su šviesomis. Reikia vietos naujoms. Geresnėms. Brandesnėms. Tikresnėms. Mintims.

Ko tikiuosi iš šių metų?
Kad jie bus žymiai geresni už 2015. Pastarieji buvo tiesiog siaubingi, nepaisant kelių gerų dalykų. Šiemet noriu daug naujo, bet gero. Daug veiklos, tačiau tuo pačiu - jėgų, užsispyrimo, drąsos ir ryžto. Noriu daugiau tikros laimės, o ne tik tos, kurią įsivaizduoju ar susikuriu. Galbūt daugiau tuščio laiko sau. Be to, nebenoriu, kad mano siela lasdien skylinėtų į milijonus dalelių. Noriu sveikos savęs.
Ką stengsiuosi padaryti?
Įgyvendinti kuo daugiau svajonių ir sukurti šiuos metus tokius, kad galėčiau kitąmet šaukti, kokie jie nuostabūs buvo.

Beje, dizainas. Šį kartą ačiū vienam iš geriausių žmonių pasaulyje - Urtitei (pati ji vakar, švęsdama ir laukdama Naujųjų metų, sukūrė blogą: http://aphrodytus.blogspot.lt/). Jei kas blogai, sakykit, patvarkysiu(im)!

Laimingų, sėkmingų ir nenustygstančių 2016-ųjų metų! Tegul jie būna patys geriausi!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

321

   320. Tiek įrašų čia sutilpo per 3 metus. Tiek minčių, tiek jausmų. Tik galybė eilučių. Galybė manęs. Per daug? Galbūt. Bet ne. Būtent tie...